Design jelleg

A beton borítás olyan design innováció, amely technológia által teljesen új jelleget adunk az üveg felületeknek. A kézi eljárás során egy beton réteg kerül az üvegekre, mely amellett, hogy megőrzi annak fizikai tulajdonságait, de külsejének új és egyedi designt ad. Alkalmazható bármilyen méretű és formájú tárgyon.

 

 

Termékek

Kétféle felület design: Hamvas és Ropogós

Elérhető színek: Égi fehér, Hamu szürke, Kozmosz fekete

 

 

A palackok beton borítását ajánljuk olyan limitált szériás italok megkülönböztetésére, melyet gyártója ki szeretne emelni a többi hasonló termék közül, illetve olyan alkalmakra, amikor fontos az igazán egyedi megjelenés és az egyedi címkézés, például évfordulókra, reprezentatív ajándékként.

 

 

 

Ezen kívül a különleges megjelenése miatt például vázák és kancsók borítására is alkalmas. Így egyedivé varázsol bármely enteriőrt amelyben elhelyezzük.

 

 

 

Ár:

- címke tervezés: ár egyszeri, egy darabra eső része a darabszám növelésével csökken.
- technológia: függ a megmunkált tárgy formájától, méretétől és a készítési eljárások típusától

Árajánlat kérhető a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Címke tervezés

A Remember the Lion szolgáltatásai közé tartozik, hogy a beton borítású palack szériákhoz egyedi címkét is tervezünk. A designt a megrendelő igényeit figyelembe véve, teljes mértékben az adott koncepcióhoz igazítjuk. Mivel a termék karaktere nagy mértékben megváltozik a beton borítás által, ezért ha van már kész címke terv, akkor annak frissítésével kapcsolatban a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen tud egyeztetni munkatársunkkal.

 

 

Vásárlás 

Beton borítás

Különböző színű és típusú beton felület, limitált szériás italokhoz és egyéb üvegtárgyakhoz.

Tovább

A designer páros

Oravecz András grafikus- és formatervező & Tóth Endre Nándor fotós és marketinges.

Tovább

Sajtómegjelenések

Online link gyűjtemény, és blog: cikkek, interjúk és személyes beszámolók.

Tovább

Presztizs kiegészítők

Valódi bőrből készült, kézzel varrt prémium design tárgyak.

Tovább

Kapcsolat

Elérhetőségeinket megtalálod az alábbi linkre kattintva.

tovább